top of page

İPAF 2012 Yine İstanbul'da gerçekleşecek. İzmir ise PLASTECH 2012 fuarını düzenliyor.


EGEPLASDER ve İZFAŞ birlikteliği ile gerçekleşecek olan “Plastech-“İzmir Plastik ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı” hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.10–13 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarla ilgili ilk tanıtım kokteyli 1 Haziran 2011 akşamı Kültür parkta düzenlenmiştir. Etkinliğimize Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı AYDOĞAN, İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İŞLEYEN, İTO Meclis Eski Başkanı Necip KALKAN, PETKİM Yöneticileri ve sektör temsilcileri katılmışlardır. İPAF BİRİNCİLİĞE OYNUYOR

İPAF, plastik ve ambalaj sektörünü 15'inci kez İstanbul'da buluşturacak

İPAF Uluslararası Plastik ve Ambalaj Teknolojileri & Ürünleri Fuarı, 24-27 Mayıs'ta, İstanbul Fuar Merkezi'nde, Yağmur Fuarcılık tarafından onbeşinci kez düzenlenecek. 1998 yılında ilk olarak İzmir'de düzenlenen İPAF Fuarı, üçüncü yılında uluslararası nitelik kazandı ve 2011 yılına kadar başta Türkiye olmak üzere, 80'in üzerinde ülkeden ikibinin üzerinde katılımcıya ve yüzbinin üzerinde ziyaretçiye evsahipliği yaptı.

16 yılıdr sektör yayıncılığı ve fuarcılık alanında uzmanlaşan Yağmur Fuarcılık, 2011 yılında hedef büyüttü; İPAF'ın uluslararası vizyonun geliştirilmesi ve dünya sektör fuarlarında ilk sıralarda yer alması hedefiyle stratejik bir karar alarak İPAF'ı İstanbul'a taşıdı. 2011 yılında İstanbul Fuar Merkezi'nde başarıyla düzenlenen İPAF Fuarı, yakın bir gelecekte dünyanın sayılı fuarları arasında yer alma iddiasına ve vizyonuna temel kazandırdı.

İPAF, 2012'de yeniliklere imza atıyor ve hedef büyütüyor

Yağmur Fuarcılık ve FASD'den güçbirliği

Yağmur Fuarcılık, Yayıncılık ve FASD Fleksıbıl Ambalaj Sanayicileri Derneği, 15'inci İPAF Uluslararası Plastik ve Ambalaj Teknolojileri & Ürünleri Fuarı ve Fleksıbıl Ambalaj Özel Bölümü'nün birlikte düzenlenmesi konusunda el sıkıştılar.

2005 yılında kurularak Türk Fleksıbıl Ambalaj Sanayi'nin ulusal ve uluslararası platformda tüm üyelerini temsil edebilen, gündem belirleyici ve söz sahibi olan FASD, Fleksıbıl Ambalaj Sanayicileri Derneği, Türkiye'deki fleksıbıl ambalaj sektörünü bir bütün olarak geliştirmek ve sektördeki üretici firmaları dünya pazarının önde gelen tedarikçileri arasına sokmak için ortam ve koşullar yaratmak için çalışmaktadır.

İhracatta, üretimde, teknoloji ve ürün tasarımında önemli bir ivme yakalamış olan FASD üyelerinin yanı sıra FASD'in bir bütün olarak ülkemizde temsil ettiği fleksıbıl ambalaj sektörü, genel ambalaj sanayi içinde ciddi bir ekonomik büyüklük ve katma değer sağlamaktadır. İlk 500 sanayi kuruluşu içine giren pek çok FASD üyesi olması ayrıca sevindirici bir durumdur. Tüm bunlar, İPAF Fuarının, yakın gelecekte yakalayacağı ivmeye ve büyüklüğe temel kazandırmaktadır.

Bu bağlamda, 16 yıldır plastik ve ambalaj sektörlerinde, yayıncılık-fuarcılık alanında uzmanlaşan, başarılı çalışmalar ortaya koyan Yağmur Fuarcılık ve ambalaj sektörünün en önemli ve etkili temsil kuruluşlarından biri olan FASD'in, İPAF Fuarı'nda, "Fleksıbıl Ambalaj Bölümü" olarak ortaya koydukları bu yeni konsept, sektör açısından, kuşku yok ki çok önemli bir sinerji oluşturacaktır.

Kaynak: www.egeplasder.org.tr , www.ipaf2012.com.tr

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page