top of page

Özarma Ambalaj'ın gözü Irak pazarında


Ambalaj makineleri alanında faaliyet gösteren Özarma Ambalaj, firmaların ihtiyaçları doğrultusunda bilgi birikimini, teknolojisini ve ürünlerini değiştirip geliştiriyor.Özarma Ambalaj Ortağı Çağan Armağan, 1999 yılında İbrahim Armağan tarafından İzmir'de kurulan firmalarının bugün Türkiye genelinde satmış olduğu ambalaj makineleri ve malzemeleri, teknik destek, makine onarımları ve yenileme ile hatırı sayılır üne kavuştuğunu söyledi.Türkiye'nin ihtiyaçları doğrultusunda ve ambalaj sektöründeki gelişmeye paralel, bilgi ve birikimlerini, teknik kapasite ve pazarlama çalışmalarını sektörün hizmetine sunduklarını belirten Armağan, "Ambalaj sektörüne geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyoruz. Ürün portföyümüzde koli kapatma, bantlama, yapıştırma, zımbalama, sheringleme streçleme, istifleme, taşıma ve kaydırma, vakumlama sistemleri bulunuyor. Ayrıca bu ürünlere ait yedek ile tamir bakım ve yenileme hizmetleri yer alıyor. Özarma Ambalaj müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Zamanında ve gecikmesiz çalışmalarla çözüm üretiyoruz. Teknik desteklerle de makine satışları garanti süresi haricinde ek garanti süresi veriyoruz. Sarf malzeme ve makine satışlarında peşin ve vadeli çalışmaları müşteri taleplerine göre makul düzeyde ayarlayabiliyoruz" dedi.

Yeni pazarlara uzanacak

Şu an sadece iç pazara yönelik çalıştıklarını belirten Armağan, fakat partnerlerle çalışmaların devam ettiğini, yeni pazarlardan talep aldıklarını kaydetti.Pazarın durgunluk içinde olduğunu dile getiren Armağan, "Ekonomi ibreleri büyümeyi gösterirken, kırılganlık da artıyor. Tekel yaygınlaşıyor. Gelen yabancı sermayenin durması durumunda kaçınılmaz görünen krizi görüp bunun için tedbirlerimizi alıyoruz. Sağlam adımlarla büyümeye çalışıyoruz. Doğu bölgemiz ve Irak pazarında söz sahibi olup, oralardan partnerler bulup beraber işbirliği yapmak, önümüzdeki dönem yatırım planlarımız arasında önceliklidir. Bu şekilde işbirliği yapmak isteyen kuruluşların taleplerini değerlendirmeye alıyoruz. İPAF gibi değerli organizasyon ile prestijimizi artırıp yeni müşteri ve pazarlara ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Sektör büyümeye devam ediyor

Plastik sektörünün 10 yılda yaklaşık 16 kat, son 6 yılda ise 5 kat büyüdüğünü ifade eden Armağan, sektörün büyümesinin devam edeceğini, bu alanda faaliyet gösteren firma sayısının da artacağını kaydetti. Armağan, "Fakat bizim gibi üretim amacı güden, güvenilir, müşteri memnuniyetini esas alan lider firmalar, ülkemize de önemli yararlar sağlayacaktır" dedi.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page